Werkgever aan het woord

Breegink B.V.

De mens centraal stellen in de dagelijkse bedrijfsvoering

Breegink B.V. is gespecialiseerd in de grond-, weg- en waterbouw. Voor tal van overheden, aannemers en andere particuliere opdrachtgevers voeren we onder meer grondwerk, straatwerk, rioolwerk en railinfra en onderhoudswerk uit. Daarnaast kennen steeds meer aannemers ons als een betrouwbare verhuurder van grondverzetmaterieel. We zetten hierbij (minimaal VVA1-)opgeleide machinisten in met eigen transport. Het is tekenend voor ons specialisme. We hebben de kennis van een GWW-aannemer en het materieel van een verhuurbedrijf. Dat maakt ons tot een flexibele partner die uitvoering kan geven aan al uw projecten.

Breegink B.V. wil investeren in de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Zij besloten daarom samen te werken met de jobcoach van Concerned. Concerned helpt Breegink om de mens centraal te stellen in de dagelijkse bedrijfsvoering. Door middel van de jobcoaching wordt er aandacht besteed aan het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. De jobcoach is het vaste aanspreekpunt voor de werkgever en de werknemer. Zij zorgt ervoor dat de werknemer voldoende begeleiding krijgt om goed te (blijven) functioneren en dat eventuele knelpunten worden opgelost.

Concerned heeft veel kennis op het gebied van subsidies en andere financiële voordelen. Hierdoor krijgen wij de mogelijkheid om ook werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende werkplek te bieden binnen ons bedrijf. Concerned is betrouwbaar, betrokken en altijd bereikbaar. Een fijne partner om mee samen te werken!