Werkgever aan het woord

Carrosseriefabriek

De diversiteit aan werkzaamheden biedt veel kansen

Bij de Carrosseriefabriek zijn het afgelopen jaar drie mensen vanuit een uitkering aan een betaalde baan geholpen. Concerned heeft via het uitzendbureau WorkFlex de samenwerking kunnen opbouwen met deze organisatie en heeft zo de mogelijkheid gekregen om werkzoekenden een kans te bieden. De diversiteit aan werkzaamheden bij de Carrosseriefabriek biedt veel kansen. De sociale en resultaatgerichte leidinggevende bij de fabriek heeft met zijn begeleiding de proefperiodes tot succesvolle trajecten gemaakt.

Concerned over Carrosseriefabriek

Arbeidsconsulent Rineke Vinke zit wekelijks bij WorkFlex aan tafel om de lopende vacatures en dienstverbanden door te nemen.

“De samenwerking met het uitzendbureau zorgt ervoor dat wij als arbeidsconsulent snel kunnen schakelen en kandidaten op de juiste tijd kunnen laten starten in een nieuwe uitdaging. Bijkomend voordeel is dat WorkFlex gerund wordt door een klein, maar professioneel team waardoor de kandidaten ook bij het uitzendbureau een vaste contactpersoon hebben. Dit draagt absoluut bij aan het creëren van een veilige omgeving die nodig is voor de terugkeer naar de arbeidsmarkt.”