Wie zijn wij?

Elisabeth Creteer

Consulent Arbeidsmobiliteit & Jobcoach

Mijn naam is Elisabeth, werkzaam als erkend jobcoach en zeer ervaren op het gebied van arbeidsmobiliteit. Ik begeleid als jobcoach werknemers in het dienstverband bij werkgevers. Daarnaast zet ik mij bij sociale activering en bemiddeling in voor mensen die zich in een uitkeringssituatie bevinden.

lees verder

Christa Verhorst

Consulent arbeidsmobiliteit & Coach

Mijn naam is Christa. In mijn rol als coach help ik organisaties om hun resultaten zichtbaar te verbeteren. Dit doe ik door samen met directie te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Welke richting heeft een bedrijf? Is dit voor iedere medewerker duidelijk?

lees verder

Bernike Hoek

Consulent Arbeidsmobiliteit & Jobcoach

Mijn naam is Bernike, een young professional op het gebied van arbeidsmobiliteit en jobcoaching. Ik begeleid mensen die hun eerste stappen zetten richting de arbeidsmarkt en mensen die ondersteuning nodig hebben op de werkvloer.

lees verder

Eric Molenberg

Oprichter & eigenaar

Mijn naam is Eric, oprichter en eigenaar van Concerned. Als professional ben ik ruim 20 jaar actief in diverse HR vraagstukken. Met Concerned bied ik samen met mijn collega’s oplossingen in arbeidsmobiliteit. Door deel te nemen aan de verschillende netwerken, leg ik verbindingen tussen bedrijfsleven, instellingen en publieke partijen.

lees verder